^^ Sepertinya Inikah ? ^^

By: Irna Wanira Musliman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 26-Feb-2010 16:53 Email | Share | | Bookmark
^^ Putih...

 
 
 
View all 4 photos...
suatu tengah hari di PeeDee ... kat tepi longkang yg tak cun ... ade jugak bunga yg cun ... bunga nama apa x tau la pulak ... sib baik ade 3-4 shot yg kire ok ler jugak ... leh ler wat modal aku nak hapdet ... ekekeee...









Quote:
“Tidaklah seseorang muslim ditimpa keletihan, penyakit, kesusahan, kesedihan, gangguan, kegundah-gulanan hingga duri yang menusuknya, melainkan Allah akan menghapuskan sebahagian dari kesalahan-kesalahannya”. (HR. Bukhari).


Sunday, 17-Jan-2010 01:57 Email | Share | | Bookmark
^^ tiaDa tajUk...

 
lately... aku mmg sgt bizi ... x kose nak hapdet ... otak sesak dgn macam2 ... Alhamdulilah masih belum sampai tahap kritikal lagik ... kekekeee ...





Quote:
"Maka sesungguhnya bersama kesulitan ada kemudahan. Sesungguhnya bersama kesulitan ada kemudahan. Maka apabila engkau telah selesai (dari sesuatu urusan), tetaplah bekerja keras (untuk urusan yg lain). Dan hanya kepada Tuhanmulah engkau berharap.".... [Al-insyirah..ayat 5-8]




Friday, 1-Jan-2010 07:57 Email | Share | | Bookmark
^^ Salam Tahun Baru 2010

 
 
Assalamualaikum & Salam sejahtera ...

selamat tahun baru buat semua ... terima kasih sudi singgah ... senang2 mai jenguk lagik ...








Quote:
ya Allah... cekalkan hati hamba untuk menempuh hari2 yg mendatang... Amin...


Friday, 6-Nov-2009 21:31 Email | Share | | Bookmark
~kehiDupan...

 
 
 
View all 7 photos...
Assalamualaikum & salam sejahtera ...

sbnrnye, aku bajet nk hapdet mnde lain. tapi mnde lain lak yg di hapdetnye ... alang2 aku nak clearkan memory card, aku hapdet je ler ape yg last ade dlm tu ... gamba2 pun pasal kije aku jer ... sesuai gk la kot ngn title entri nihh ...

→ anak pokok melon variety glamour atau lebih glamer dgn nama 'Rockmelon' ...




→ parcel dr hujung dunia ... hensem berposing sbl tunjuk kt bos ...




Wednesday, 21-Oct-2009 17:35 Email | Share | | Bookmark
~seLingan ^^

 
 
 
View all 9 photos...
Assalamualaikum & salam sejahtera

sekian lama fp ni terbengkalai ... maka akhirnya arini berhapdet la jugak... ekekekeee... kalo x pasal dpt award dr kak nurul, rasenye x berhapdet jugak kot ... hehehee... pd yg bertanye khabar tu, terima kasih bebanyak ... mmg agak bizi kebelakangan ni ... so pasni, Insyaallah fp ni akan rajin sket berhapdet kot ... th lerrr... susah nk jangka ... apapun, ni gambo2 anak buah aku kt cameron highland ... spt biase, gambo aku mmg xde lerr ... tukang kamera tak dan nk amek gmbo sendirikk... ekekekee...

♥→ adam...


♥→ amsyar...




♥→ arshad...





☼ award dr kak nurul... terima kasih bnyk2 ...
Quote:


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net